Menukaart
3 gangen keuzemenu €47,50 (gerechten ook los te bestellen) op zaterdags
Voorgerechten
Voorgerechten € 13,95:
Lauw warme salade van zalm en scampi’s of
Carpaccio met old Amsterdam, pesto, truffelmayonaise en pijnboompitten
Tussengerecht € 8,95:
Orientaalse heldere selderijbouillin gevuld met Won-Ton, Shii-take
Hoofdgerechten
Hoofdgerechten € 26,95:
Oma´s stoofpotje van varkenshaas of
Diamanthaas biefstuk met truffelsaus of
Spinaziepastei op een groentenbedje
Hoofdgerechten worden geserveerd met frites, mayonaise en een salade en warme groenten
Desserts
Nagerechten € 9,95:
Dessert La Vie & Passie diverse lekkernijen met roomijs en slagroom
Groesbeekse Liefde warme bosbessen met roomijs en slagroom
Koffie Compleet kopje koffie likeurtje bolletje roomijs en slagroom
De gerechten uit het driegangenkeuzemenu zijn ook apart te bestellen.
Vraagt u gerust naar onze Wijnkaart. Wij adviseren u graag.
Wijnarrangement keuze uit 3 glazen huiswijn €15,50, speciale wijnen.
Voor de kinderen hebben wij een speciale Kinderkaart.
Heeft u een allergie? Laat het ons weten!
Specialiteiten La Vie & Passie op reservering
Starters
Gemarineerde olijven – 5,50
Plank met brood met kruidenboter, pestomayo en truffelmayo – 6,95
Bitterborrelplank 2 pers met olijven, chorizo, kaas, calamares, bitterballen, brood,
kruidenboter en pesto – 21,95
Verrassingsmenu 4 of 5 gangen dagprijs (van te voren bestellen)
Bekend bij veel vaste gasten van ons, onze chef kookt de sterren van de hemel en verrast je met als zijn culinaire gerechten. Graag wil de chef van te voren weten of hij rekening moet houden met bijzonderheden.
Gerechten worden geserveerd met frites en mayo, aardappelgarnituur en groenten van het seizoen.
Nieuw Kleine Kaart met Ontbijt en andere lekkernijen (maandag, zondag en maandag van 10/17 uur)
Yoghurt – Granola – Appel – Honing – Cranberry – Kokosvlokken 7,80 €
Klein Ontbijt – Croissant – Gekookt ei – Boter – Verse Jus – Jam of Kaas 7,50 €
Uitgebreid ontbijt RB Croissant – Bruin of licht roggebolletje – Notenbrood – Eitje – Verse Jus – Fruitsalade – Griekse Yoghurt met Granola – Jam – Roomboter – Kaas – Ham of Brie – Tomaat – Komkommer 15,00 €
Croissant met jam of ham of kaas 4,95€
Flensje naturel met stroop en poedersuiker va 5,95€
Flensje met kaas of spek of Nutella of appel 7,50€
Flensje met bolletje ijs karamel sinaasappel slagroom 10,95€
1 portie Poffertjes met suiker en een klontje boter 7,50€
1 portie Poffertjes met banaan, Nutella en slagroom 11,50€
Uitsmijter 3 eieren met ham of kaas op bruin of wit brood 11,95€
Baquette met brie of gezond 10,95€ met carpaccio 12,95€
14 februari Valentijnsmenu €49,50
inloop vanaf 18.00 tot 19.00 uur
De chef maakt een speciaal driegangenmenu voor lovers, info volgt zsm.
Reserveren is gewenst.
Verras je lief met een heerlijk diner, als extra bv aangevuld met een wijnarrangement.
Nagerechten
Koffie La Vie & Passie met bonbons en slagroom – 6,95
Koffie Compleet, likeurtje, kopje koffie, klein bolletje ijs – 9,95
Dame Blanche, Boerenroomijs met een kannetje warme chocolade en slagroom – 9,95
Boerenroomijs met aardbeien slagroom – 9,95 *seizoensproduct
Dessert La Vie & Passie, dessert combinatie van diverse zoete lekkernijen en een bolletje boerenroomijs – 9,95
Kaasplankje met drie kazen, stroop en brood – 14,95
Tip: heerlijk met een glaasje rode port.
* Prijswijzigingen onder voorbehoud.
Cadeaubon
Ben je gek op lekker eten, Bourgondisch ingesteld of wil je iemand een keer verassen? Denk eens aan La Vie en Passie als je een cadeaubon geeft! Verkrijgbaar in elk gewenst bedrag.
Supergezellig, met z’n tweeën of met z’n allen.
Een keer wat anders! Verras iemand met een Koffie of Thee Compleet, lekker even bijkletsen en de tijd voor elkaar nemen. Graag van te voren reserveren.
Liever een wijn- of een bierarrangement met een lekkere borrelplank, laat je verrassen.
High wine € 27,50 pp (keuze uit drie glazen wijn, rood, wit of rosé met een bitterborrelplank)
High beer € 27,50 pp (keuze uit drie biertjes van onze bierkaart met een bitterborrelplank)
Lekkernijen op het terras*
Bekijk hier onze specialiteiten die we op ons terras serveren.