06-51062017 info@la-vie.nl

Levenskunstatelier     

 Atelier La Vie & Passie

Mijn visie is dat je wanneer je doet wat je leuk vindt, succes altijd het gevolg is. Het is mijn missie om jou bewust te maken dat je vrijwel altijd een keuze hebt om te doen wat jij leuk vindt, of dat nu over je werk of je prive leven gaat. Werken met plezier is mijn belangrijkste waarde en gastvrijheid betekent voor mij aandacht schenken. Met aandacht aanwezig zijn bij alles wat ik doe. Ik heb een prachtige praktijkruimte waarin ik 1 op 1 en met groepen tot 20 kan werken. Daarnaast faciliteer ik vergaderingen, meetings of trainingen voor bedrijven.

Ik heet je van harte welkom en ont-moet je graag en wens je veel plezier.

Overige Atelieractiviteiten:

Mandala workshop, Bloemstuk maken, Schilderen, Bezielingsspel,Tarot legging, In het midden van de storm workshop, Wijnproeverij, een paar voorbeelden.

11 en 12 juni www.kunstenkitschroute.com kom je ook?

9 oktober Steuntje in de rug, Tarot leggen met Taro. inloop van 15.30 tot 17.30. Taro is al 30 jaar tarot kaart lezer. Met behulp van deze kaarten is het mogelijk om mensen bewust te maken hoe zij hun leven en toekomst richting kunnen geven. Iedere tweede en vierde zondag van de maand inloop.

24 november Haakwerkworkshop van 19.00 tot 22.00 Maak je eigen tas onderbegeleiding van www.Moonbymoon.nl uiteraard met koffie en wat lekkers 42,50 euro. Even tijd voor je zelf  gezellig en kom gezellig met je vriendin naar deze unieke haakwerkworkshop. Je leert in een avond je eigen tas maken en krijgt instructies om alles tot een compleet mooi exemplaar te maken. Leuk idee voor de feestmaand om bv iemand die speciaal is een cadeau te doen. Reserveren gewenst.

13 november Wijnproeverij door Richard www.janotbos.nl kom wijnen proeven uit de Bourgogne van 16.00 tot 18.00 uiteraard met passend hapjes uit eigen keuken 45,00 euro p.p..  Reserveren gewenst. Inmiddels volgeboekt.

Neem contact op met via pascalegrace@live.nl of bel 0651062017.