+31 (0) 24 3977110 info@la-vie.nl

Coachatelier      Vitaliteit

-More Quality for life-

Gewoon meer levenskwaliteit dat willen we mogelijk maken voor iedereen. Vitaliteit is de gezonde geestelijke en lichamelijke gesteldheid van je die leidt tot energie om te leven, waarbij beide factoren in balans zijn. Het kan soms voorkomen dat deze balans verstoord wordt, door welke invloed dan ook. Je voelt je dan minder energiek door bijvoorbeeld een hoge werkdruk op je werk of privé.

Ik kan je daarbij helpen om je weer vitaal te voelen. Dit kan in een persoonlijk gesprek of je kan alvast een kijkje nemen op de website zie onderaan. Heb je vragen hoe je dit nu aan kan pakken neem gerust contact op.

Coachatelier

Binnenkort meer hierover.

Mijn visie is dat je wanneer je doet wat je leuk viondt, succes altijd het gevolg is. Het is mijn missie om jou bewuat te maken dat je vrijwel altijd een keuze hebt om te doen wat jij leuk vindt, of dat nu over je werk of je prive leven gaat. Werken met plezier is mijn belangrijkste waarde en gastvrijheid betekent voor mij aandacht schenken. Met aandacht aanwezig zijn bij alles wat ik doe. Ik heb een prachtige praktijkruimte waarin ik 1 op 1 en met groepen kan werken. Daarnaast faciliteer ik vergaderingen, meetings of trainingen voor bedrijven.

Ik heet je van harte welkom en ont-moet je graag en wens je veel plezier.

Bezoek de E-Shop:

Neem contact op met via pascalegrace@live.nl of bel 0651062017.